AutoHolwerda

Telefoon: 06-36 33 06 47
De Klim 9a, 9202 TM, Drachten

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
Bart Bart uit Zuidwolde heeft geschreven op 12 januari 2020 om 10:02:
Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met Jacob-Andre en Rika. En ook al heb ik (nog) niks gekocht, wat een hartelijke ontvangst van twee autoliefhebbers die goed meedenken met wat het beste bij je past op automobiel gebied, waarbij ze soms ook aangeven dat een bepaalde auto in hun voorraad misschien minder geschikt is. Geheel vrijblijvend 2 proefritten mogen maken met heel veel rijplezier. Kortom een zeer prettig autobedrijf en wie weet wat de toekomst nog brengt.
Hilda en Peter Swidde Hilda en Peter Swidde uit Mijdrecht heeft geschreven op 5 augustus 2019 om 12:05:
Afgelopen zaterdag per telefoon 1e gesprek gehad. Zeer klantvriendelijke eigenaar en echtgenote die veel willen doen om het je naar de zin te maken. Om persoonlijke redenen hebben wij van de deal afgezien, maar als wij in de toekomst toch een Youngtimer willen, nemen wij zeker weer contact op. Holwerda is the place to be!
Timon Krommendam Timon Krommendam uit Haarlem heeft geschreven op 18 juli 2019 om 21:44:
Via mijn zakelijke netwerk ben ik terecht gekomen bij Holwerda. Voorheen al diverse young timer specialisten bezocht en vaak kreeg ik daar niet de service zoals bij Holwerda. Jacob & zijn vrouw doen een extra stapje en verdiepen zich echt in de klant. Gedurende het hele traject voelde ik me erg prettig en goed bijgestaan. Ze geven je een echt een goed gevoel en dat is nogal eens bij andere partijen anders gebleken. 🙂 hier rij ik met een lach en volledige zekerheid weg met een nieuwe young timer Voorbeeld voor andere!
Marc Elbers Marc Elbers uit Haarlem heeft geschreven op 20 mei 2019 om 22:13:
Prima ervaring bij de aankoop van onze eerste BMW e39 touring. Na een proefrit en uitgebreide toelichting hebben we de auto gekocht. Deze werd kort daarna keurig netjes bij ons thuis afgeleverd en ook na aanschaf werden vragen altijd direct en vriendelijk beantwoord.
Kok Kok heeft geschreven op 25 november 2017 om 22:46:
Zojuist is onze auto afgeleverd. We zijn heel erg blij met onze mooie BMW 5 serie touring!!! Betrouwbaar, super service; kortom heel erg tevreden! Wij kunnen jullie van harte aanbevelen, nogmaals heel hartelijk dank.
MR MR uit Groningen heeft geschreven op 22 november 2017 om 23:11:
Jacob-Andre is zolang ik hem ken altijd ontzettend betrokken geweest bij mijn auto's. Als het kon bood hij zijn hulp aan, de rekening volgt lang niet altijd. Oprecht betrokken noem ik het. Natuurlijk moet er geld verdiend worden, ik vind dat hij dit op een integere manier doet. Lange termijn visie, klantbehoud, aandacht en advies op maat. Niks anders dan lovende woorden zoals u kunt lezen, meer dan verdiend!