Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
17 berichten.
TL uit Hengelo schreef op 8 augustus 2023
Ik ben via via terecht gekomen bij Jacob-Andre. Ik had al verschillende keren gekeken toch eens gereageerd op een auto, een BMW Z4. Ben wezen kijken en ik heb erin gereden. Was heel enthousiast, maar toch besloten om geen cabrio te kopen. De auto moet buiten staan en dat vind ik niet zo fijn voor zo'n prachtige auto. Een paar weken later kriebelde het nog steeds en ging weer op de website kijken. Daar zag ik een BMW 330iA touring van 2002 staan. Ik geapprecieerd of de auto er nog niet verkocht was, niet het geval. Afspraak gemaakt en gereden en na onderhandelingen gekocht. Ik rij er nu een half jaar mee en ben heel erg tevreden over de auto en de service die Jacob-Andre geeft. Een man die weet wat hij doet, met veel kennis en kundig om zaken te verhelpen. Hij levert een prima stuk werk af. Eigenlijk vind ik het jammer dat ik niet eerder 'tegen hem aan ben gelopen'.
Julius uit Almen schreef op 16 maart 2023
Eind 2019 een BMW 525i E61 (Youngtimer) bij Jacob-André gekocht. Auto was uit Duitsland gehaald met goede historie. Netjes opgeknapt en 'als nieuw' afgeleverd. Niet alleen visueel, maar ook 'onder de motorkap'. Zoals de automaat onderhanden genomen bij ZF in Delft. LPG installatie bij Boertien in Wezep ingebouwd. Inmiddels 100.000km gereden, zonder noemenswaardige problemen. Een heerlijke auto. Hoop er nog een tijdje mee te kunnen doen, maar als ie aan vervanging toe is meld ik mij weer in Drachten. Top bedrijf en top service.
Frans uit Utrecht schreef op 13 december 2022
Recentelijk ging ik langs bij Auto Holwerda om een BMW 3-serie Compact te bekijken en een proefrit te maken. De auto paste mij toch wat minder dan gedacht, met name vanwege het M Aerodynamik-Paket II - net iets te sportief. Vervolgens had ik met Jacob-André een gesprek om aan te geven wat ik precies zoek, en welke criteria voor mij van belang zijn. We hebben lang zitten praten over de auto's waarnaar onze interesse uitgaat, hij nam hiervoor zeer uitgebreid de tijd. Daarin is Jacob-André wat mij betreft uniek; hij probeert op geen enkele manier je naar die auto's toe praten die hij op voorraad heeft, maar is oprecht geïnteresseerd in wat de klant zoekt. Omdat ik twijfels had of ook een E46 Coupé zou kunnen voldoen aan mijn wensen hebben we tot slot ook nog een rit gemaakt in de prachtige 320i Coupé die hij nu te koop heeft staan. Zijn benadering ervaar ik als bijzonder prettig. Hij is een youngtimerspecialist die zelf door en door liefhebber is, en dat maakt zo'n zoektocht nog leuker. We blijven in contact over de auto's die in de nabije toekomst beschikbaar komen!
Fam Haasjes uit Heerde schreef op 17 augustus 2022
Hallo Jacob-Andrė , Wat een geweldige auto heb je ons verkocht! Na een geweldig leuke proefrit kwamen we al gauw tot de conclusie dat de Mazda mx5 nd de opvolger moest worden van onze Mazda nc. Je hebt ons prima geholpen en bevelen je graag bij iedereen aan! Nogmaals bedankt, Martijn en Henk.
Stephan Kroese uit Vorden schreef op 23 januari 2022
Voor 2 weken geleden bij jullie geweest met een vriend die kwam kijken bij een 325i cabrio van 2004. Ik kan alleen maar zeggen wat een topbedrijf! Zo gedreven en bevangen het vak uitoefenen wat zo leuk is! Hopen dat ik ook ooit bij je mag komen voor een e39 waar we over spraken! Groet Stephan
Ted Kouwenhoven uit Oranjewoud schreef op 23 september 2021
Ik was op zoek naar een grote degelijke youngtimer en hoorde via via dat er bij Holwerda een Lexus 300 stond. Bij het eerste bezoek werd mij ( als leek) meteen duidelijk dat ik hier met liefhebbers te maken had met gedegen kennis van young timers. Jacob Andre en Rika hebben mij meteen kunnen overtuigen dat deze Lexus een perfecte zeer goed onderhouden auto was waar ik nog jaren plezier van kan hebben. En niets is minder waar, hij rijdt als een vorst en alles werkt naar behoren. Ook de uitleg van de bediening van deze auto was zeer goed dus kon ik zonder problemen op weg. IK kan dan ook iedereen aanraden voor een goede youngtimer met weinig echte kilometers eerst bij Holwerda te gaan kijken.
Matthijs Driessen uit Amsterdam schreef op 2 september 2021
In mijn zoektocht naar een recente, dealeronderhouden, Duitse E-segment auto op aanbevelen van een vriend bij AutoHolwerda uitgekomen. Een eerste kennismaking op de zaak in Drachten maakte direct duidelijk; dit zijn liefhebbers met een passie voor hun product. Ondanks het feit dat AutoHolwerda is gespecialiseerd in young timers, wilde Jacob Andre en Rika mij graag helpen met het uitzetten van een zoekopdracht naar een uit Duitsland te importeren model. Hun enorme kennis, kunde en gevoel voor de markt betaalde zich al snel terug. Jacob Andre is een professional die weet waar je op moet letten bij de aanschaf van een importauto. De kleinste details, onregelmatigheden of zaken die vraagtekens doen oproepen merkt hij op en maken dat hij verder zoekt naar dat ene model waarbij wel alles klopt. Zo gezegd zo gedaan, na een aantal maanden zoeken vonden we dan eindelijk mijn, prachtige BMW 530I touring uit 2017 inclusief opties en kleur van mijn voorkeur. Niet alleen het zoeken, maar ook het verdere aankoopproces verliep volledig naar wens. Van onderhandeling met de dealer over prijs, servicebeurten en garantie tot en met het importeren van de auto, werkelijk alles verliep professioneel en zonder enige problemen. Voor de aanschaf van mijn volgende auto kom ik zeker terug bij AutoHolwerda. Dank Jacob Andre en Rika voor jullie geweldige hulp en prachtige eindresultaat!
Koos Wagenaar uit Oldeholtwolde schreef op 11 juli 2021
Gisteren mijn Mercedes c300 opgehaald die door Auto Holwerda met veel beleving, passie en verantwoordelijkheid is uitgezocht. Het samenwerken met Jakob André en Rika voelt zeer vertrouwd. Er wordt eerlijk en open zaken gedaan. Ondanks de tijdsdruk die we hadden , ivm vakantie, werd alles in het werk gesteld om wel de juiste keuze te maken. Altijd bereikbaar en op iedere vraag komt een antwoord. Superfijn bedrijf en heel prettig om zaken mee te doen, een echte aanrader👍
Marcel Derix uit Gieten schreef op 6 juni 2021
Je hebt eerlijk en oprecht en je hebt eerlijk en oprecht in autoland. Na wat omzwervingen op internet en andere dealers, in mijn zoektocht naar een goede Mercedes Benz 300 ce, Coupe had ik die van Auto Holwerda in mijn top 3 gezet. Nu op weg naar kijken en proefrijden. Na 50 minuten rijden samen met mijn partner aangekomen in Drachten. Super ontvangst en zeker geen verkoop praat. Gewoon een liefhebber van Youngtimers die snapte wat ik zocht. Geen verassingen en geen te mooi om waar te zijn verhaal. Vooral eerlijke info en toen een proefrit van haast een half uur met alle wegsituaties als componenten die een auto op een proefrit kan wensen. Na weer een bakje koffie, kijken voelen en ruiken was ik eigenlijk al om. Wat een auto...wat een kwaliteit en veel meer dan ik zou durven verwachten van een 6 cilinder uit 1989. Wat een mooie schone strakke auto. 32 jaar oud en in showroom staat. We hadden nog een andere bezichtiging gepland bij een ander bedrijf en we wilden onze afspraak daar ook nakomen. Was voor Jacob Erik geen enkel probleem. We zouden bellen. Na 5 min. in die andere auto was ik er al helemaal klaar mee. Veel gebreken en een onbetrouwbaar verhaal. Alle bellen rinkelden en gaven ons het gevoel "wegwezen" Na een belletje met Jacob Andre de auto gekocht en nieuwe Apk afgesproken. Samen de Benz de dag erop in zijn eigen Alfa Romeo opgehaald bij zijn (onafhankelijke) APK station en ook dat was super om te ervaren. Inmiddels heb ik de Benz nu een week en 400 km gereden. Wat een feest en ik blijf me verbazen over de prijs / kwaliteit waar hij en zijn vrouw voor staan. Of dit een adres is voor mensen die een bovengemiddelde kwaliteit zoeken in een youngtimer? Tjah... Je hebt Eerlijk en oprecht en je hebt eerlijk en oprecht.. In dit geval zou ik zeggen ga eens langs. Kwaliteit is hier vooral het vermogen om goed mee te denken met jou als voorzichtige klant en het ook fijn is te ervaren dat het dus toch om meer gaat als alleen een auto verkopen. Marcel Derix Gieten
Eddy Koelewijn uit Meeden schreef op 8 december 2020
Vanmiddag kort telefonisch contact gehad; prima gesprek. Een persoon waar de benzine door de aderen loopt. Veel verstand van zaken en een uiterst eerlijk verhaal over de pros en cons van de E60/E61. Ik kijk uit naar een persoonlijke ontmoeting binnenkort.
Vincent uit Groningen schreef op 10 november 2020
Inmiddels een kleine 10.000 km gereden in de prachtige E90 3-serie die ik via AutoHolwerda heb gekocht. Je merkt aan alles dat Jacob-André en Rika echte BMW liefhebbers zijn. Ze zijn zeer betrokken en oprecht bij de aankoop, dat geeft een goed gevoel. Gaan voor de lange termijn relatie en leveren graag kwaliteit. In de tussentijd moest er één kleine reparatie aan de koplamp worden uitgevoerd, dat is snel en keurig opgelost. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik nog elke dag met een glimlach van oor tot oor in de BMW stap en ontzettend blij ben dat ik die via jullie heb gekocht. Ik heb AutoHolwerda dan ook warm aanbevolen bij vrienden en collega's die in de markt zijn voor een youngtimer!
Bart uit Zuidwolde schreef op 12 januari 2020
Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met Jacob-Andre en Rika. En ook al heb ik (nog) niks gekocht, wat een hartelijke ontvangst van twee autoliefhebbers die goed meedenken met wat het beste bij je past op automobiel gebied, waarbij ze soms ook aangeven dat een bepaalde auto in hun voorraad misschien minder geschikt is. Geheel vrijblijvend 2 proefritten mogen maken met heel veel rijplezier. Kortom een zeer prettig autobedrijf en wie weet wat de toekomst nog brengt.
Hilda en Peter Swidde uit Mijdrecht schreef op 5 augustus 2019
Afgelopen zaterdag per telefoon 1e gesprek gehad. Zeer klantvriendelijke eigenaar en echtgenote die veel willen doen om het je naar de zin te maken. Om persoonlijke redenen hebben wij van de deal afgezien, maar als wij in de toekomst toch een Youngtimer willen, nemen wij zeker weer contact op. Holwerda is the place to be!
Timon Krommendam uit Haarlem schreef op 18 juli 2019
Via mijn zakelijke netwerk ben ik terecht gekomen bij Holwerda. Voorheen al diverse young timer specialisten bezocht en vaak kreeg ik daar niet de service zoals bij Holwerda. Jacob & zijn vrouw doen een extra stapje en verdiepen zich echt in de klant. Gedurende het hele traject voelde ik me erg prettig en goed bijgestaan. Ze geven je een echt een goed gevoel en dat is nogal eens bij andere partijen anders gebleken. 🙂 hier rij ik met een lach en volledige zekerheid weg met een nieuwe young timer Voorbeeld voor andere!
Marc Elbers uit Haarlem schreef op 20 mei 2019
Prima ervaring bij de aankoop van onze eerste BMW e39 touring. Na een proefrit en uitgebreide toelichting hebben we de auto gekocht. Deze werd kort daarna keurig netjes bij ons thuis afgeleverd en ook na aanschaf werden vragen altijd direct en vriendelijk beantwoord.
Kok schreef op 25 november 2017
Zojuist is onze auto afgeleverd. We zijn heel erg blij met onze mooie BMW 5 serie touring!!! Betrouwbaar, super service; kortom heel erg tevreden! Wij kunnen jullie van harte aanbevelen, nogmaals heel hartelijk dank.
MR uit Groningen schreef op 22 november 2017
Jacob-Andre is zolang ik hem ken altijd ontzettend betrokken geweest bij mijn auto's. Als het kon bood hij zijn hulp aan, de rekening volgt lang niet altijd. Oprecht betrokken noem ik het. Natuurlijk moet er geld verdiend worden, ik vind dat hij dit op een integere manier doet. Lange termijn visie, klantbehoud, aandacht en advies op maat. Niks anders dan lovende woorden zoals u kunt lezen, meer dan verdiend!